Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιωνικοσ Ανοδοσ - palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ - 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης.

Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια! Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Άνοδος από την football league στην super league 2. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από .

Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια! Στο 74' όμως ο ιωνικός ισοφάρισε (1 . Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Άνοδος από την football league στην super league 2. 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης.

Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από . Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 .

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης. Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια! Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από . Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 .

Στο 74' όμως ο ιωνικός ισοφάρισε (1 .

Άνοδος από την football league στην super league 2. Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο. Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια! Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Στο 74' όμως ο ιωνικός ισοφάρισε (1 . Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Άνοδος από την football league στην super league 2. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια!

Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από . palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια! Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Άνοδος από την football league στην super league 2. Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο.

2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης.

Τρίτη σερί άνοδος, επιστροφή στην… μεγάλη κατηγορία μετά από . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Άνοδος από την football league στην super league 2. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Το 2019 απ' τη γ' στη β' εθνική, το 2020 στη super league 2 και τώρα στα… σαλόνια! Στο 74' όμως ο ιωνικός ισοφάρισε (1 . Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ιωνικού για την άνοδο. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super.

Ιωνικοσ Ανοδοσ - palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ - 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης.. 2η θέση και άνοδος στα μπαράζ απέναντι στη ξάνθη με τον απόλλωνα σμύρνης. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Άνοδος από την football league στην super league 2 ιωνικοσ. Ο ιωνικός ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία της super.